terug

Voor jou haal ik de maan

‘Voor jou haal ik de maan, een droom heeft geen beperking’ was een project waar 25 leerlingen van het Herman Broerencollege een reeks dramalessen volgden en eindigden met een voorstelling in een echt theater in Delft. 

Een dag in de week werd er gewerkt aan o.a. spel, zang en dans. De laatste maanden hebben we dromen van de leerlingen geïnventariseerd en er een voorstelling over gemaakt. Samen met een professionele acteur, actrice en muzikant (Isaäk Hofland, Floor Leene en Farid Benkmil) werd Voor jou haal ik de maan meerdere keren opgevoerd voor een volle zaal. 

Alle dromen die op het toneel werden gezet waren echt gedroomd door een van de leerlingen. Daarmee wilden we een inkijk geven in de belevingswereld van de doelgroep.

Voor jou haal ik de maan

Voor jou haal ik de maan

Klik hier voor de foto’s.
Klik hier voor de video’s.